Павета

Павета

Същност и характеристики на паветата

Паветата са строителен материал с множество предимства - здравина и устойчивост на всякакви външни влияния и същевременно изглеждат малко по-различно от типичния излят асфалт.

Характеризират се с:

  • Висока издръжливост на влага и вода;

  • Устойчивост на високи товари;

  • Груба структура, която напомня за естествения вид на природата;

  • Достъпна цена;

  • Разнообразие от гледна точка на цвят и размери;

  • Ниска поддръжка и други.

Паветата, са изключително издръжливи на голям поток от хора, автомобили и друг тип товари. Затова са търсени и по-приложими в общественото пространство, но и не малко собственици на домове решават да съчетаят материала с други каменни плочи за облицовки и настилки - гнайс, варовик, травертин, глиц, мрамор, гранит и дори декоративни камъчета в същия цвят. Това означава, че могат да се впишат лесно в почти всеки стил и дизайнерско решение. 

Пъвета- камъни за пътеки и пътища

Видове павета

Паветата са сравнително груба повърхност, но “говорят” за  вечност, античност и подреденост. От гледна точка на своята външност, те са универсални. С малко повече креативност и въображение обаче може да се създаде истински пейзаж върху дадена повърхност - с форма и завършеност на детайлите. 

 

В колекцията на СИМ 2007 ще откриете павета с богата цветова гама, които всъщност оставят впечатление за по-разчупен и интересен дизайн.Те могат да бъдат изработени от различен материал. Ние предлагаме следните видове павета:

 

павета от червен базалт

павета черен базалт

павета от червен пясъчник

сиви павета от пясъчник

гранитни павета

черни павета

популярните червени павета

бели павета от варовик

жълти павета

павета жълт пясъчник

сиви павета

гранитни бордюри рязани

бордюри от гранит

 

Освен разнообразието на цветовата палитра, предлагаме няколко размера павета, за да имате избор и да закупите точно това, от което се нуждаете:

 

5/5

5/10

6/8

8/10

10/20


 

Големината на паветата са от съществено значение, защото могат да създадат визуална представа за по-голяма дължина или широчина на тротоара, алеята, покритието на двора и т.н., т.е. реденето на паветата не е за пренебрегване. В случай, че се колебаете как да постъпите, потърсете професионален съвет, като ние също можем да Ви съдействаме в тази насока. 

 

Продуктите са с произход Турция и България, но всички те отговарят на изискванията за висок клас материали, с минимална опция за дефектен продукт.

Приложение

Въпреки изобилието от други съвременни материали, паветата остават вечни, като тяхната употреба е популярна от далечното минало и до днес. Срещат се и в много богати нюанси, които могат да удовлетворят всяко изискване и предпочитание за цвят. 

 

Използват се основно при:

 

парково строителство;

обществени площи - тротоари, бордюри , павета за паркинг и други;

намират приложение и в някои частни домове - къщи, вили и т.н.

 

С по-качествените павета, които предлагат различна големина и избор на цвят, позволяват да се създадат забележителни пътеки, алеи и вътрешни дворове. Могат да се изобразят уникални фигури в комбинации с други естествени камъни, така че няма да сгрешите, ако заложите на павета за двора. 

 

Най-общо казано, ако решите да направите каквото и да е подово покритие - независмо дали малка алея, или цял път, то паветата са подходящо решение.

Цени

 

Фирма “СИМ 2007” е специализирана в продажбата, доставката и монтажа на естествени камъни за фасади и настилки - в страната и чужбина. Като лидери на пазара, можем да ви предложим конкурентни цени и да ви консултираме при избор на павета - за необходимото количество и начин на поставяне. За  нас е важно не просто да закупите естествени камъни от нас и да сключим сделкка, а да реализирате успешно и бюджетно Вашия проект.

 

В нашия онлайн магазин, можете да разгледате пълната ни колекция от павета на тон, както и павета, оформени на бордюр от гранит. Посетете страница ни “Продукти”. 

 

Цените за павета и гранитните бюрдюри също са показани в сайта, така че можете да калкулирате какво ще Ви струва завършването на пода на външното пространство. Ние извършваме продажба на павета на тон, така че не можем да ви дадем цени за павета на квадрат. Единствено гранитните бордюри се предлагат на брой. 

 

Крайната цена за продуктите, които предлагаме, зависи от необходимото количество и модела, на който сте се спрели. Възползвайте се и от нашата услуга ръчна обработка на материала, с желаната форма и размер по ваш проект. 

 

Свържете се с нас, за да направите заявка за необходимото количество мрамор. Можете да поръчате с директна доставка, при преференциални партньорски цени и отстъпки. Приемаме поръчки на дребно и на едро. Ние ще се постараем да доставим максимално бързо поръчаните стоки до адрес. 

Защо да закупите от нас?

Естествените камъни за облицовки и настилки предлагат изобилие от размери, цветове и дизайни. СИМ 2007 разполага с голяма складова база, където се стремим да поддържаме голям и разнообразен асортимент от павета, подходящи за приложение в много области. 

 

Избирайки да направите покупка от нас, на дребно или на едро, вие ще получите:

 

павета и гранитни бордюри с отлично качество;

голямо разнообразие от продукти;

достъпни цени на павета;

бързо обслужване;

безплатна професионална препоръка;

ръчна обработка на продукти с желаната форма и размери;

доставка до адрес, както и монтаж при необходимост;

 

Ще се радваме да Ви помогнем с избора на здрави и красиви каменни плочи за Вашия бъдещ проект. Всяка облицовка и настилка излъчва характер и подчертава конкретен стил, вкус и предпочитания. Паветата са едни от най-здрави и устойчиви материали, така че заслужават специално внимание. 

 

Вероятно вече сте се убедили сами в техните свойства и предимства, но в случай, че се интересувате от допълнителна информация - обърнете се към наш служител. Бихте могли да се свържете с нас по телефона, да направите запитване на имейл или да ни поститите на място - в гр. София,м ул. Околовръстен път 125. 

 

Фирма СИМ 2007 е на Ваше разположение за поръчки, доставка, монтаж, ръчна обработка или професионална консултация за облицовки и настилки от естествени камъни. Потърсите ни, ако се колебаете между вида камък, количеството или желаете да обсъдите вижданията си по проекта! 

 

Ние работим за Вас и Във ваш интерес!