Декоративен камък

Декоративен камък

Същност и характеристики

Декоративният камък е забележим. Прави впечатление на “всяко око” и от далечно разстояние. Неговата красота очарова дори и и най-малко запознатите с естествените камъни. Излъчва красота, рядкост и се характеризира с висока издръжливост. Всеки камък е уникален по своята същност и носи чиста енергия. Подобно на скъпоценните камъни, естествените декоративни камъни също имат символика, която ще се принесе в интериора или екстериора.

Независимо къде ще поставите материала, той вечно ще краси пода, стената, фонтана, градината, камината и т..н. Затова е толкова желан и търсен акцент в почти всеки дом и градина.

От гледна точка на характеристиките, декоративният камък притежава свойства, каквито и останалите естествени камъни - варовик, гнайс, травертин, глиц, мрамор, гранит и други. Ето кои са те:

добри експлоатационни свойства;

устойчивост на всякакви температурни промени - издържат и не променят цветовете и вида си както в горещини, така при студ и мраз;

устойчивост на влага и вода;

може да изглежда изящно във всяка по-малка или по-голяма проекция;

разнообразие от форми и цветове;

уникален дизайн на всеки камък;

екологично чист продукт;

лесна поддръжка;

дълъг живот.

Декоративните камъни, които сме подбрали за вас, са с интересни цветове, лесно приложими за градина, дома или в обществени обекти, но и впечатляват с уникалност. 

 

Видове и приложение на декоративния камък

Видове декоративен камък

Декоративният естествен камък носи едно очарование, с което много малко материали биха могли да се похвалят. Стои естествено и създава обстановка, близка до природата и нейните дадености.

Ние, от СИМ 2007, ви предлагаме широка гама от декоративен камък – с различна визия, размери и цветове. Гарантираме ви, че при нас всеки клиент ще открие това, което му е “по вкуса”.

Богатството на декоративния камък е голямо, а ние сме селектирали най-впечатляващите модели. Ето какво ще откриете в колекцията ни от така популярния и предпочитан камък за декорации:

черна лава и червена лава;

червени спагети и зелени спагети;

дървен камък ;

оникс;

лунен камък;

метеор;

драконово око;

пайп стоун;

кристало анжело;

страйп оникс.

Всички продукти са с произход Турция и се предлагат в размери 10/20 см и 20/40 см., Продават се на тон или на брой, според модела. Повърхността на декоративния камък е груба, на някои модели с вдлъбнатини, но всеки камък изглежда различно, подобно на тези, които бихте намерили сред природата.

Различните видове камъни имат различни нюанси и покритие (лъскава или по-матова). Палитрата варира по-скоро в земни и топли тонове - кафяво, бяло, бежово, зелено, червено, сиво. Ние се стремим да предложим повече модели, с високо качество на продуктите, за да намерите точното решение за вашия проект. Има безброй много идеи, в които можете да включите декоративния камък -  всичко зависи от от вашите лични намерения и представа за крайния резултат.

Приложение

Изобилието от декоративни камъни ги прави широко приложими в много различни проекти на интериорни дизайнери, ландшафтни специалисти и други.

Ето и нашите предложения за това къде бихте могли да инсталирате декоративен камък под различна форма:

Декоративен камък за интериор:

декоративен камък за стена или част от нея, с цел акцентиране;

декоративни камъни за украса в хола,  банята, верандата, коридора и други;

аранжиране на аквариуми;

създаване на по- битови подови покрития;

облицовка на стени;

Декоративен камък за екстериор:

стенна облицовка;

декоративен камък за градината - оформяне на подови покрития (алеи, пътеки цяла настилка);

облепване около фонтан в двора или градината;

очертаване на външна зона за релакс и отдих;

оформяне на “ваза” в градината, в чиято среда има цветна леха;

Ако се загледате, ще забележите, че декоративният камък се среща много по-често, отколкото предполагате. Той е подходящ за редица открити пространства, но участва и в много дизайнерски проекти. Впечатлява погледите и същевременно се съчетава лесно с други материали и мебели.

Постигнете съвършенство в интериорния и екстериорен дизайн, като заложите на качествено, модерно и интересно решение. Всички естествени плочи, камъни и панели са подходящи за тази цел.

Цени

 

Фирма “СИМ 2007” е специализирана в продажбата, доставката и монтажа на естествени камъни за фасади и настилки - в страната и чужбина. Като лидери на пазара, можем да ви предложим конкурентни цени и да ви консултираме при избор на декоративен камък - за дома, за вилата, за частни проекти, обществени места и други. 

 

Ние държим на личната връзка с нашите клиенти и ви гарантираме, че ще получите персонално внимание от нас, както и полезни професионални препоръки. Познаваме много добре материалите, които предлагаме, и можем да ви бъдем полезни с избора. 

 

За нас е важно не само да купите от нас, но да останете доволни и  заедно да успеем да оправдаем очакванията ви за стил, дизайн и бюджет. Разгледайте нашата колекция от продукти от каменни плочи за облицовки и настилки, както и декоративни камъни. Гарантираме ви, че можем да отговорим на всяко ваше изискване и предпочитание. 


 

Направете запитване за конкретен модел и количество декоративен камък, за да ви дадем актуална, точна и конкретна оферта. Свържете се с нас по телефона, по имейл или ни посетете на място. Освен естествени камъни, предлагаме и услуга ръчна обработка на материала, с желаната форма и размер по ваш проект. 

 

Свържете се с нас за заявка, за да получите необходимите материали възможно най-скоро. Можете да поръчате с директна доставка, при преференциални партньорски цени и отстъпки. Работим с клиенти на дребно и на едро. 

Защо да закупите от нас?

 

Декоративният камък е дар от природата. Както в миналото, така и днес, той е почитан от дизайнери и ландшафтни проектанти. Цялото многообразие от видове излъчва един магнетизъм, чар и подчертан детайл. Всеки проект има нужда от добра идея и вмъкване на интересен акцент в интериора или екстериора, а с декоративните камъчета това може да бъде постигнато. 

 

Ние разполагаме с огромна складова база, където поддържаме голям асортимент от всички наши продукти. Не пропускайте възможността да украсите дадено помещение, градината или друг елемент. 

 

Избирайки да направите покупка от нас, на дребно или на едро, вие ще получите:

 

декоративен камък с отлично качество;

разнообразие, от което се нуждаете;

достъпни цени;

бързо обслужване;

професионална препоръка;

ръчна обработка на продукти с желаната форма и размери;

доставка до адрес, както и монтаж при необходимост;

 

Декоративният камък винаги е добро решение - притежава висока стойност и излъчва несравнима красота. Може да се допълни перфектно с кръгли декоративни камъчета от същия цвят.

 

Ще се радваме да ви помогнем в осъществяването на вашия личен проект. Доверете ни се!