Рок Фейс

Рок Фейс

Същност и характеристики

 

Плочите Рок Фейс се добиват от различни видове естествен камък, като например варовик,травертин, мрамор,гнайс.Визуалната част на плочите е изцяло натурална, а тази, която се монтира към стената е плоска, изрязана на машина, за лесен, качествен и прецизен монтаж. Материалът създава интуитивно усещане за масивен, естествен камък, който разкрива множество възможности за стилове и креативност в интериорното и екстериорно обзавеждане. 

 

Rock Face се характеризира с:

 

 • Грапава текстура;

 • Естествена повърхност;

 • Неправилна многоъгълна форма на плочите с дебелина 3-5 см., които придават интересен изглед при монтаж на облицовки и други елементи;

 • Отлични качества за здравина и устойчивост;

 • Разнообразие от цветове;

 • Лесна поддръжка;

 • Лесен монтаж;

 • Екологично чист продукт.

Видове камък Roce Face

При нас ще откриете изобилие от Рок Фейс каменни плочи за облицовки и настилки, добити от различни места. Гарантираме за продукти от най-високо качество, които са истински природен шедьовър. 

 

В уебсайта на SIM2007 ще откриете всички видове Рок Фейс, на конкурентни цени. Видът на плочите е един и същ, но се предлага в различни цветове. Най-актуалните са сив камък Рок Фейс, червен, жълт, кафяв, бежов и др. Остава само да изберете най-подходящия материал, според Вашия вкус, стил и цялостен дизайн. 

Приложение

Приложение

 

Rock Face може да се използва за фасади на сгради, като каменна ограда, за облицовка на колони, стенни облицовки, за зидане на камък, за интериорни декорации. От материала се изработват и допълнителни елементи - като каменни ъгли за покриване на празни ъглови пространства при облицовката на стени и колони, придавайки завършеност за една изящна каменна конструкция. Намира голямо приложение и в декорацията на градината - в изработката на градински пътеки и площадки, като тип калдъръмена настилка, като декоративен елемент към цветните лехи и др. 

 

Неоформените многоъгълни плочи позволяват безкрайно въображение на майстора при фугиране - от залепяне една до друга без фуга тип зидария „Rockface“, както и декоративно, с фуга от различен размер и цвят, според предпочитанията. 

 

Външният вид на камъка е изключително суров и е способен да ни пренесе от старата каменна ера, до съвременната класическа и по-модерна визия в архитектурата. Придава индивидуалност на пространството и спокойна атмосфера. Дава възможност за креативно разгръщане в едно многопластово планиране за вътрешното и външно оформление. Това го прави уникално решение за всеки дом, двор, градина и обществен обект. 

Цени

 

Фирма “СИМ 2007” е специализирана в продажбата, доставката и монтажа на естествени камъни за фасади и настилки в страната и чужбина. Благодарение на реализирането на хиляди продажби на камък и изграждането ни като лидери на пазара, ние можем да Ви предложим Рок Фейс с високо качество на конкурентни цени.

 

Разгледайте всички материали, като посетите нашата страница “Продукти”. Крайната цена за всеки от тях зависи от количеството и модела, на който сте се спрели. 

 

Всички каменни плочи на SIM2007 са оформени с много голяма прецизност и внимание до най-малкия детайл. Постарали сме се да Ви осигурим не само най-добрата цена, но и най-голямото разнообразие от размери, текстури, форми и цветове, с които да не се налага да правите компромис нито с качеството, нито с визията, която търсите да постигнете. Естественият камък е вечно решение и предпочитан материал, с който бихте могли да промените облика на всяко вътрешно пространство и това около дома Ви. 

 

Свържете се с нас, за да направите поръчка на жълт Rockface, сив, червен или в друг желан цвят. Можете да поръчате с директна доставка, както и на специални цени при по-големи количества - за дистрибутори и строителни фирми. Приемаме поръчки на дребно и на едро. Извършваме доставка до адрес. 

 

Ние сме Вашите вечни партньори в реализирането на желания проект - бързо, в синхрон с изискванията и бюджета Ви!

Защо да купите от нас?

 

Рок Фейс камък е част от всяка естествена визия в интериора и екстериора. При нас ще откриете изобилие от цветове и дизайни на плочите. Заповядайте в складовата база на SIM2007, за да придобиете ясна представа за реалната визия и цветовата гама на плочите, както и да намерите точното решение за съчетание с други естествени камъни за облицовки и настилки. Поддържаме големи количества на склад глиц, мрамор, гранит, варовик, травертин, кварцит, базалт, павета и декоративен камък. 

 

Можете да изберете както най-популярните камъни и цветове, така и различни комбинации от естествен камък, с които да пресъздадете напълно нов облик в света на архитектурата и обзавеждането на Вашия красив дом. 

 

Избирайки да направите покупка от нас, на дребно или на едро, вие ще получите:

 

 • Rocк Face камък с отлично качество;

 • Разнообразието, от което се нуждаете;

 • Достъпни цени на камък Rock Face ;

 • Бързо обслужване;

 • Професионална препоръка за приложение на камъка;

 • Доставка до адрес, както и монтаж при необходимост;

 

Ние сме винаги до Вас, за да отговорим на Вашите нужди! Не се колебайте да ни потърсите, за да реализирате възможно най-скоро Вашия проект. 

 

Поръчайте още сега - предимствата и уникалността на продукта си заслужават инвестицията!