Декоративни камъчета кръгли

Декоративни камъчета кръгли

Същност и характеристики

Малките декоративни камъчета са чудесен материал, подходящ за интериорно и екстериорно оформление. Благодарение на симпатичните им овални форми, могат да се създадат много интересни проекции. Най-приложими са в ландшафтната декорация, но има и редица други места, където могат да бъдат поставени. На практика, те са продукт с висока стойност и безгранично приложение, зависи колко богато е въображението ви. 

 

Различните специалисти (интериорни дизайнери, ландшафтни изпълнители, проектанти и други) често използват декоративни камъчета, защото те са способни да променят изцяло облика на даден обект или елемент (фонтан, басейн, градина, алея), като същевременно да вдъхнат живот и цветове на някои по-скучни мотиви. 

 

Благодарение на естествената красота на овалните камъчета, и в допълнение, с възможността за обработка, днес те са търсен акцент в почти всеки дом и градина. Притежават много ценни характеристики, сред които са:

 

добри експлоатационни свойства;

устойчивост на всякакви температурни промени - издържат и не променят цветовете и вида си както в горещини, така при студ и мраз;

устойчивост на влага и вода;

могат да изглеждат изящно дори и само разпилени в една дълга градинска алея;

разнообразие от форми и цветове;

екологично чист продукт;

дълъг живот.

 

Изберете кръгли декоративни камъчета! Те са чудесен начин за създаване на всякакви ефектни форми!

 

Кръгли камъчета за декорация

Видове декоративни камъчета кръгли

 

Декоративните кръгли камъчета са продукт, който може да се класифицира по различни фактори. СИМ 2007 ви предлага широка гама от декоративен камък – гранит, базалт и др., обработени с различни методи (овални, полирани, натурални), цветови палитри и размери. 

 

според повърхността - матова, гладкаа и груба повърхност;

според цвета - бели декоративни камъчета, черни декоративни камъчета, кафяви, мултиколор декоративни камъни и други;

според размера - 1/2 см, 2/4 см, 4/8 cm, 8/13 см, 13/25 см;

 

В продуктовата гама на “СИМ 2007” ще откриете следната колекции:

 

Базалт декоративен камък;

Бордо декоративен камък;

Бял декоративен камък;

Гранит декоративен камък;

Грийн ангел декоративен камък;

Зелен декоративен камък;

Рейнбол декоративен камък;

Червен декоративен камък;

Черен декоративен камък;

 

Овалните декоративени камъчета, които предлагаме, са с произход Турция и Гърция, с първо качество и впечатляващ външен вид. Продават се на торби с приблизителни килограми - 20-25 кг. Интересното при малките камъчета е, че има модели с много наситени цветове, универсалните бяло и бежово, както и преливащи се като хамелеон. Подобно решение в проекта на всяко помещение или сграда би допринесло за постигането на зашеметяващ ефект във външното или вътрешното оформление. 

 

В случай, че сте решили да добавите красив акцент с декоративни камъни във вашия проект, направете запитване към нас. Ние ще Ви отговорим във възможно най-кратък срок. Изпълняваме поръчките си бързо и отговорно към всеки наш клиент.

Приложение

Кръглите декоративни камъчета са част от красивата селекция на естествените камъни, които разчупват визията на редица домове, вили, градини и дворове, частни заведения, търговски помещение и т.н.

 

Ето и няколко предложения, с които няма да сгрешите, ако допълнителните очарованието в едно-две помещения или във външното пространство: 

 

декоративни камъни за украса в хола,  банята, верандата, коридора и други;

използване за изработване на каменни подложки за храна, подложки за чаши, облепване на вази и саксии с декоративни камъни;

аранжиране на аквариуми;

декоративни камъни за градината;

създаване на битови и индустриални подови покрития;

насипване на пътища и паркинги;

оформяне на алея;

насипване около фонтан в двора или градината;

изработване на мозайка и други.


 

Продуктите са подходящи както за открити пространства, така и за редица дизайнерски решения в проектирането на домове, заведения, офиси, обществени сгради и други. Накратко, каквато и идея да ви хрумне за интериорно оформление или външно функционално решение, няма да сгрешите. Инвестицията е напълно оправдана, защото създава уникален дизайн, цветово разнообразие и се характеризира с висока устойчивост на всякакви влияния. 


Събудете креативната си същност с помощта на лесни, интересни и оригинални идеи за използването на камъни в интериора и екстериора. Естествените камъни за облицовки и настилки, както и за декорация, винаги са модерни и ще останат и вечни. Могат да се съчетаят умело с друг тип кръгли декоративни камъчета в същия нюанс, подобен или контрастен такъв.

Цени

Фирма “СИМ 2007” е специализирана в продажбата, доставката и монтажа на естествени камъни за фасади и настилки - в страната и чужбина. Като лидери на пазара, можем да ви предложим конкурентни цени и да ви консултираме при избор на декоративни камъчета кръгли за дома или за друг частен проект. Гарантираме ви, че ще ви обърнем персонално внимание и ще получите полезни професионални препоръки. За нас е важно не само да купите от нас, но да останете доволни и  заедно да успеем да изпълниш очакванията ви за стил, дизайн и бюджет.


 

Приветстваме ви да разгледате богатата ни колекция от продукти, като посетите нашия уебсайт. Можем да отговорим на всяко изискване и предпочитание. Цените на повечето ни продукти са обявени в сайта, но за по-голяма прозрачност и директна кореспонденция, направете запитване по телефона, по имейл или на място. 

 

Крайната цена за продуктите, които ще ви бъдат нужни, зависи от необходимото количество и модела, на който сте се спрели. Възползвайте се и от нашата услуга ръчна обработка на материала, с желаната форма и размер по ваш проект. 

 

Свържете се с нас за заявка, за да получите необходимите материали възможно най-скоро. Можете да поръчате с директна доставка, при преференциални партньорски цени и отстъпки. Приемаме поръчки на дребно и на едро. 

Защо да закупите от нас?

Светът на естествените камъни е необятен, с техните различни форми, цветове и големини. Декоративните камъни се използват в много различни проекции, излъчват невинност, чар и цветово разнообразие. Всеки проект има нужда от добра идея и вмъкване на интересен акцент в интериора или екстериора, а с малките декоративните камъчета това може да бъде постигнато. 

 

Ние разполагаме с огромна складова база, където поддържаме голям асортимент от кръгли декоративни камъчета. Не пропускайте възможността да украсите дадено помещение, градината или друг елемент. 

 

Избирайки да направите покупка от нас, на дребно или на едро, вие ще получите:

 

декоративни камъчета с отлично качество;

разнообразие, от което се нуждаете;

достъпни цени;

бързо обслужване;

професионална препоръка;

ръчна обработка на продукти с желаната форма и размери;

доставка до адрес, както и монтаж при необходимост;


Ще се радваме да Ви помогнем в осъществяването на Вашия личен проект. Декоративните камъчета са добро решение - те притежават висока стойност и създават красива визия. Доверете ни се