Тук сме за вас

Вече сте си харесали гнайс и искате да разберете цената? Избрали сте си камъни за облицовка, но ви притеснява колко пари и нерви ще ви коства транспорта? Набелязали сте страхотни естествени камъни за дома Ви, но нямате идея какво ще правите с монтажа?

В СИМ-2007 предлагаме много повече от продукт. Като пазарен лидер, нашата дейност се простира далеч отвъд търговията. Може да получите детайли за услугите ни по всяко време:

Предоставяме детайлна информация за услуги и продукти

Естествен камък. Каменни плочи за облицовка и настилка. Зидария за градеж. Полирани плочи варовик за облицовка и настилка. Первази от варовик, стъпала и чела и др. Травертин полирани плочи. Травертин глиц за облицовка. Сетове травертин. Гранитни павета за паваж и гранитни бордюри. Гранитни плочи за пътеки и облицовка. Полирани плочи. Термолющен гранит. Декоративни камъни и речни камъни за градина. Пясъчник за плочопътеки и алеи. Бежов гнайс. Каменни плочи меча кожа. Изрезки от каменни плочи “Кокали” за облицовка. Оформени каменни плочи за стена и земя. Дебели каменни плочи за тревна фуга. Неоформени каменни плочи за облицовка. Дребни каменни плочи за декоративен цокъл. Едри каменни плочи за площадки. Тикли за облицоване. Български гнайс. Транспорт до всяка точка на България. Транспорт в Европа и цял свят.
transport i kamenaritransport i kamenarimaistor kamenari