parallax background

ОТ ЕСТЕСТВЕН КАМЪК В ИЗЯЩНА ОБЛИЦОВКА

В SIM2007 над десетилетие запретваме ръкави всеки ден за да Ви доставим най-качествено добитият и обработен естествен камък, с който природата е дарила България. За всичките години на пазара, успяхме да извоюваме и утвърдим лидерското си място в обработката, търговията и монтажа на камъни за декорация, облицовки на външни и вътрешни стени, огради, пътеки и настилки.

Основната ни цел не се е променила от първата година на нашата бизнес дейност - да се трудим здраво и качествено за да доставим най-добрия камък за Вашите дом, двор и градина. За да защитим лидерската си позиция се опираме на непоклатимите колони изграждащи фирмената ни политика:


Професионализъм - Предлагаме на нашите клиенти винаги първокачествен и възможно най-широкоспектърен продуктов каталог от: гнайс, варовик, травертин, мрамор, гранит, декоративен камък, мозайка, зидария, речни камъни и масивни каменни камини, барбекюта, плотове, мивки и много други.

Гъвкавост - Портфолиото ни от услуги обхваща: обработка на камъни по индивидуален проект; директен транспорт от базата ни в София до адрес на клиента; добив, обработка и търговия на естествен и изкуствен камък; инсталация на място от квалифицирани монтажисти.

Безкомпромисност - Основният принцип, който следваме е да предоставяме първокачествено ниво на предлаганите от нас продукти и извършваните от нас услуги. В работния си процес стриктно следваме всички добри практики и стандарти за качествен и етичен контрол на ЕС.

Коректност - Изискванията на клиента са от първостепенно значение за нас. Представянето на детайлна информация за всеки един продукт, спазването на зададените крайни срокове и блестящото изпълнение на всеки проект са нашите задължения. Поддържаме чисти и честни отношения с клиентите си и твърдо вярваме, че това е единствения начин за изграждане на дългосрочни и почтени търговски взаимоотношения.


Добре дошли сте да разгледате нашето портфолио от завършени проекти за да добиете представа за качеството на работата ни, а защо не и за да почерпите вдъхновение за вашата собствена облицовка?

Разбира се, като професионалисти сме напълно наясно, че разглеждането на снимки не може да се сравни с първичния контакт. За това сте свободни да ни посетите на място по всяко време или да се свържете с нас по най-удобния за вас начин. С удоволствие ще окажем необходимото съдействие, ще отговорим на вашите въпроси и ще предоставим експертна консултация.

  • Снимка на колони от мраморен камък от СИМ-2007 София
  • Снимка на пътна настилка от каменни павета от СИМ-2007 София
  • Снимка на зидария от естествен камък от СИМ-2007 София
  • Снимка на купчина декоративни речни камъни от СИМ-2007 София

СИМ 2007 ЕООД работи за да осигури най-доброто на своите клиенти. Предлагаме висококачествени материали за облицовка и настилка. Поддържаме голям асортимент в наличност. Базата ни се намира в София на Околовръстен път 125. В непосредствена близост до СИТИ Клиник. Не е нужно да се притеснявате за нищо. Нашите специалисти с лекота ще Ви помогнат да изберете най-подходящият камък за дома Ви. Независимо дали изберете оформени или неоформени плочи Вашият дом ще засияе. С нас имате възможността да превърнете мечтите си в реалност. Разгледайте продуктите които предлагаме: бежов гнайс, жълт гнайс, ръждив гнайс, сив гнайс, мраморизиран гнайс. Разполагаме с много цветове. Кокали от гнайс. Каменна зидария. Каменни плочи за тревни площи. Декоративни плочи и декоративни камъни. Всичко за Вашата градина. Разгледайте галерията и почерпете идеи.
SIM-2007