Most Wonteds Product catalog

За нас

Фирма "СИМ-2007" е лидер на пазара в продажбата, доставката и монтажа на естествени каменни настилки и облицовки на територията на България. Ние притежаваме най-голямата складова база с огромни количества от всеки от предлаганите продукти. "СИМ-2007"  работи успешно с повечето страни от Европейския съюз и е директен вносител на продуктите си  от Турция, Гърция, Египет,Китай, Индия.  Качеството на продукцията е гарантирано от нашите специалисти, а конкурентните цени правят фирмата предпочитан доставчик, както за крайния клиент, така и за големите строителни фирми.

В SIM2007 над десетилетие запретваме ръкави всеки ден за да Ви доставим най-качествено добитият и обработен естествен камък, с който природата е дарила България. За всичките години на пазара, успяхме да извоюваме и утвърдим лидерското си място в обработката, търговията и монтажа на камъни за декорация, облицовки на външни и вътрешни стени, огради, пътеки и настилки.

Основната ни цел не се е променила от първата година на нашата бизнес дейност - да се трудим здраво и качествено за да доставим най-добрия камък за Вашите дом, двор и градина. За да защитим лидерската си позиция се опираме на непоклатимите колони изграждащи фирмената ни политика:


 

Професионализъм - Предлагаме на нашите клиенти винаги първокачествен и възможно най-широкоспектърен продуктов каталог от: гнайсваровиктравертинмраморгранитдекоративен камъкмозайказидарияречни камъни и масивни каменни камини, барбекюта, плотове, мивки и много други.

Гъвкавост - Портфолиото ни от услуги обхваща: обработка на камъни по индивидуален проект; директен транспорт от базата ни в София до адрес на клиента; добив, обработка и търговия на естествен и изкуствен камък; инсталация на място от квалифицирани монтажисти.

Безкомпромисност - Основният принцип, който следваме е да предоставяме първокачествено ниво на предлаганите от нас продукти и извършваните от нас услуги. В работния си процес стриктно следваме всички добри практики и стандарти за качествен и етичен контрол на ЕС.

Коректност - Изискванията на клиента са от първостепенно значение за нас. Представянето на детайлна информация за всеки един продукт, спазването на зададените крайни срокове и блестящото изпълнение на всеки проект са нашите задължения. Поддържаме чисти и честни отношения с клиентите си и твърдо вярваме, че това е единствения начин за изграждане на дългосрочни и почтени търговски взаимоотношения.


 

Добре дошли сте да разгледате нашето портфолио от завършени проекти за да добиете представа за качеството на работата ни, а защо не и за да почерпите вдъхновение за вашата собствена облицовка?

Разбира се, като професионалисти сме напълно наясно, че разглеждането на снимки не може да се сравни с първичния контакт. За това сте свободни да ни посетите на място по всяко време или да се свържете с нас по най-удобния за вас начин. С удоволствие ще окажем необходимото съдействие, ще отговорим на вашите въпроси и ще предоставим експертна консултация.

За нас

Service

Delivery to address

For your convenience, we can deliver your order to an address at a time convenient for you.

Montage

Many years of experience and professionalism. We know how to lay your flooring.

Manual processing

Manual processing of products with desired shape and size according to customer's project.

Consultation

Professional consultation from our associate for the right choice of quantity.