Сиви павета

Характеристики

Код: 892
Цена: Направи запитване
Материал: Пясъчник
Размер: 8/10 cм
Страна на произход: България
Цвят: Сив
Цената е без ДДС:
Цената може да варира спрямо количеството:
продукта се предлага на Тон

Направи запитване

Описание

Сивите павета са неостаряваща класика и естествено допълнение на всеки асфалтов път или друг тип настилка. Продават се на тон и са изрязани в размери 8 см/ 10 см.

 

Каменните павета са изработени от пясъчник, материал, който е ценна находка за България. Паважът позволява голямо въображение при реденето му, затова и приложението му е почти безгранично в екстериора - алеи, паркинги, тротоари, основни пътища, в двора и т.н. Ако търсите здрава и естествена настилка, SIM 2007 може да ви достави нужното количество павета за вашия проект!

Може да ви достави нужното количество павета на точното място. Практични, здрави и изключително устойчиви, сивите павета от пясъчник са естествен отклик на предпочитанията за екстериорно оформление на собственици на къщи, вили или на други частни имоти. Благодарение на богатството от естествен камък в България, те са добити тук и обработени в размер 6 см/ 8 см. 

 

Използват се за паважи, цялостни и частични външни настилки - пътища, паркинги или алея с павета и красива зеленина, която обгръща естествения камък.

 

Прецизно оформени и с интересен свеж цвят, СИМ 2007 м


 

Подобни Продукти