Павета от червен пясъчник 5/5

Павета от червен пясъчник 5/5

Павета от червен пясъчник 5/5

Характеристики

Код: 862
Цена: 200,00 лв.
Материал: Пясъчник
Страна на произход: България
Цвят: Червен
Цената е без ДДС:
Цената може да варира спрямо количеството:
продукта се предлага на Тон

Направи запитване

Описание

Червени павета с размер  6см / 8см, материал червен пясъчник

Паветата от черен пясъчник се характеризират с висока износоустойчивост и здравина, за това са предпочитан материал за външни настилки с високо натоварване  и пътеки. стандартно този продукт се предлага в три , четири размера 5 см 6 см 8см 10см

Продукта се поддържа на склад в големи количества  в складова база SIM2007. Адрес: София ул. Околовръстен път 125
Специални цени за дистрибутори и строителни фирми.

Паветата от червен пясъчник даряват с уникален и ексклузивен облик мястото, на което се монтират. Продават се в размери 5 см /5 см. Добити са в България и се предлагат на тон. Подходящи са както за цялостна подова настилка с контрастен червен цвят, така и в комбинация с павета от друг материал и цвят. 

 

Фасадата и настилки от естествен камък са забележителни, както и устойчиви на висок трафик и на всякакви външни влияния. Червените павета могат да намерят приложение както в собствения ви дом, така и в много обществени пространства, като пътна настилка, настилка на площадите, тротоари, алеи и други.   

 

Фирма SIM 2007 е тясно специализирана в продажбата, монтажа и ръчната обработка на естествени камъни за фасади и настилки! Предлагаме топ качество на конкурентни цени!

Подобни Продукти