Павета червен базалт 6/8

Павета червен базалт 6/8

Павета червен базалт 6/8

Характеристики

Код: 851
Цена: 450,00 лв.
Материал: Базалт
Размер: 6/8 см
Страна на произход: Турция
Цвят: Червен
продукта се предлага на Тон

Направи запитване

Описание

 

Паветата от червен базалт са част от продуктовата гама на СИМ 2007. Добити са в Турция и се предлагат в няколко размера - 5 см, 6 см, 8см, 10см. Характеризират се със здравина, висока устойчивост на всякакви външни влияния и имат впечатляваща визия. В един тон влизат приблизително 5.5/6м2

 

Подходящи са както за основно външно оформление, така и за проектиране на определени форми, в съчетание с други видове павета.  Те са перфектното решение за собствения ви дом, но намират приложение и в множество обществени пространства. 

 

Червеникавият цвят впечатлява и излъчва увереност, така че паветата от този вид изглеждат чудесно като пешеходна алея, подстъпи под гаражи, външна облицовка, оформяне на бордюри, на кръгови кръстовища, в обществени паркове, площади и други. Външната настилка от павета е препочитана поради по-автентичния и леко екстравагантен акцент, който прибавя към дизайна.

Червени павета от базалт 6/8см изключително здрави. Паветата са вечната настилка, която ще надживее дори Вас без да помръдне. Паветата се използват най-вече за паваж на подхода към гаража или за настилка на черен път, ако нямате достъп до Вашата къща. Най-удачната и здрава настилка, която може да бъде положена. Лесно се редят с пясък, което позволява след години ако продадете парцела или искате да ги ползвате на друго място, да ги демонтирате. Лесно се поддържат. За разлика от всички други настилки, могат лесно да бъдат извършени абсолютно незабележими поправки. Поддържаме количества винаги на склад! Заповядайте!

Подобни Продукти