Декоративен камък червен 4/8

Характеристики

Код: 933
Цена: 18,00 лв.
Материал: Мрамор
Размер: 4/8 cm
Страна на произход: Гърция
Цвят: Червен
Цената е без ДДС:
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Червеният декоративен камък допринася за реализирането на интересни пейзажи, привличащи вниманието. Материалът е изработен от естествен гръцки мрамор, който се характеризира със здравина и устойчивост на всякакви външни влияния.

 

Облите декоративни камъни са с размер 4 см/ 8 см, което ги прави по-подходящи за по-големи площи, но се съчетават също толкова добре и с червени камъни с по-малки размери, както и с всеки друг естествен камък. 

 

Ландшафтните архитекти включва материала в своите проекти, защото той добавя цвят и акценти в градини, дворове и обществени площи.

 Червените декоративни камъчета са особено подходяющи за аранжировка на пътеки, стъпки, алеи, зимни градини, вази и саксии, за оформяне на зелени пространства в паркове и градинки и др. Също така се използват и за декорация на водни пространства, езерца, аквариуми и др. Червените декоративни камъчета се предлагат предимно в 3 размера 1/2см, 2/4 и 4/8см. Те се получават като се въртят в барабани с вода мраморни късчета със съответните приблизителни размери. Червеният мрамор е изключително красив и непретенциозен материал, не попива и не задържа прах и мръсотия. Винаги налични в големи количества! Заповядайте!

Подобни Продукти