Вижте всички продукти от категория "Ноче"

ОТ ГАЛЕРИЯ "ТРАВЕРТИН"

  • Снимка на интериорна декорация с жълт гнайс
  • Примерна снимка на пътека от стандартни сиви гнайсови плочи "Бетон" от СИМ-2007 София

Отговаряме бързо на запитвания и заявки

Травертин Ноче е един от тези покрития, които могат да се използват безброй начини. Във вашия дом, материалите, които образуват обкръжението ви, са тези, които ви пленяват. Те ви помагат да обичате дома си. В интериора Ви плочите изглеждат красиви, независимо от това как се използват. От стените на банята и кухнята на гърба. До палубата на открития басейн, ще бъдете изненадани как една плочка може да украси дома ви. Преди да си помислите, че травертинът е само за подове, помислете отново. Разгледайте галерията ни за да видите приложението му.
Травертинът често се смесва с мрамор или варовик. Всъщност е форма на скала със седиментни свойства и има красиво изплетено матово покритие. Той може да бъде съчетан с много други материали от естествен камък. Когато избирате подходящия модел за вашата стая, попитайте професионалиста кой модел. Оцветявания и предложения за приложения препоръчват. Ще бъдете изненадани, че травертинът може да бъде получен в малки мозаечни плочки по целия път. До големи плочи за стени и плотове.
Ако търсите да добавите луксозна естетика към вашето голямо фоайе, не търсете повече. Известен с неравномерните си качества, травертинът изглежда прекрасно в традиционните и модерни жилища.
travertin-noceПродуктова снимка на плочи 7L от травертин-Ноче Глиц от СИМ-2007 София