Вижте всички продукти от категория "Гнайс"

Какво е гнайс?

Гнайсът е една от скалите, които сте виждали, дори и да не може да се сетите за нея по име. Гнайсът е метаморфна скала и има силно изразен регионален метаморфизъм. Основните минерали, които съставят гнайсовият камък са кварц, плагиоклаз, биотит и ортоклаз. Този камък има множество различни цветови проявления и това е една от причините заради които е толкова атрактивен за употреба в строителството и декорацията. Основните предимства на гнайса, разбира се, са неговата здравина и резистентност към температурни промени.

Големите находища на гнайс в България се намират в Рила, Пирин, Родопи и Сакар. Ние добиваме най-доброто от тези залежи за да можем да ви предоставим възможно най-голямото разнообразие на цветове и форми.

ОТ ГАЛЕРИЯ "ГНАЙС"

  • Снимка на интериорна декорация с жълт гнайс
  • Примерна снимка на пътека от стандартни сиви гнайсови плочи "Бетон" от СИМ-2007 София
  • mozaika

Отговаряме бързо на запитвания и заявки

Гнайс каменни плочи за облицовка и настилка. Естествени каменни плочи гнайс. Жълт неоформен и оформен гнайс. Бежов гнайс за облицовка, настилка и плочи за тревна фуга. Синьо-зелен гнайс за облицовка и настилка. Ръждиви каменни плочи. Каменни плочи с естествени фосили. Зидария за градеж и декоративна зидария от каменни блокове. Сиви каменни плочи за пътеки и алеи. Мраморизирани каменни плочи за тревна фуга.
Примерна снимка на пътека от стандартни сиви гнайс плочи "Бетон" от СИМ-2007 София 2 Продуктова снимка на наредени сиви гнайс плочи "Бетон" от СИМ-2007 София.