Taking too long? Close loading screen.

Тук сме за вас

Вече сте си харесали гнайс и искате да разберете цената? Избрали сте си камъни за облицовка, но ви притеснява колко пари и нерви ще ви коства транспорта? Набелязали сте страхотни естествени камъни за дома Ви, но нямате идея какво ще правите с монтажа?

В СИМ-2007 предлагаме много повече от продукт. Като пазарен лидер, нашата дейност се простира далеч отвъд търговията. Може да получите детайли за услугите ни по всяко време:

Галерия на услуги

Предоставяме детайлна информация за услуги и продукти

Каменни плочи за облицовка и настилка. Зидария за градеж. Полирани плочи варовик за облицовка и настилка. Первази от варовик, стъпала и чела и др. Травертин полирани плочи. Травертин глиц за облицовка. Сетове травертин. Гранитни павета за паваж и гранитни бордюри. Гранитни плочи за пътеки и облицовка. Полирани плочи. Термолющен гранит. Декоративни камъни и речни камъни за градина. Пясъчник за плочопътеки и алеи. Бежов гнайс. Каменни плочи меча кожа. Изрезки от каменни плочи “Кокали” за облицовка. Оформени каменни плочи за стена и земя. Дебели каменни плочи за тревна фуга. Неоформени каменни плочи за облицовка. Дребни каменни плочи за декоративен цокъл. Едри каменни плочи за площадки. Тикли за облицоване. Български гнайс.